Utombordare

Vi är auktoriserad återförsäljare av Hondas ekonomiska och kraftfulla utombordsmotorer.

Vi erbjuder även service och reservdelar.

Samtliga Honda utombordare har de effektivaste systemen och tekniska lösningarna för sitt effektområde så att du alltid får bästa fart och prestanda. Honda är idag en av de mest bränslesnåla motortillverkarna på marknaden.
Exklusiv VTEC-teknik för optimal acceleration. Motorerna har en mjuk och tyst gång och är utrustade med ett säkerhetssystem som bland annat varnar för oljetryck och överhettning.

Våra motorer är stöldmärkta med Securmark

Ett effektivt sätt att hindra stöld är att se till att båten eller motorn har ett begränsat värde för tjuven. Detta leder oftast till att uppmärksamheten går till ett annat objekt. Den effekten uppnås med Securmark. Märkkoden som appliceras på både båt och motor är omöjlig att avlägsna. Dessutom registreras alla uppgifter om objekten och dess ägare i Securmarks databas.

Rabatt på försäkringen

De flesta svenska försäkringsbolag ger olika typer av förmåner när båten är stöldmärkt. Det är inte ovanligt med en rabatt på 5% eller mer beroende på typ av båt, motor och försäkringsbolag. Anledningen är naturligtvis att båten är mindre stöldbegärlig om den är märkt med Securmark.

Harmångers Maskin & Marin AB  |  Industriområdet 2  |  820 74 Stocka  |  0650-74 11 06

MADE BY ohappa