Båtar

Vi är återförsäljare av kvalitetsbåtar från Crescent och Micore

Crescent

Tillsammans med Det Norske Veritas testas och klassas alla modeller, detta för att Crescent verkligen skall leva upp till de hårda krav som ställs på kvalité och pålitlighet. Den gröna skylten i båten är en symbol för just detta.

På ett Crescentskrov lämnas 5 års laminatgaranti. Detta för att visa att båtarna byggs på rätt sätt och med förstklassigt material. Om din båt skall hänga med på alla upplevelser år efter år måste den tåla ett och annat, så enkelt är det.

Micore

Svensktillverkade båtar av toppkvalitet. Micore plast har fabrik med både tillverkning & försäljning i Lidköping. De tillverkar ungefär 200 båtar om året.

Våra båtar är stöldmärkta med Securmark

Ett effektivt sätt att hindra stöld är att se till att båten eller motorn har ett begränsat värde för tjuven. Detta leder oftast till att uppmärksamheten går till ett annat objekt. Den effekten uppnås med Securmark. Märkkoden som appliceras på både båt och motor är omöjlig att avlägsna. Dessutom registreras alla uppgifter om objekten och dess ägare i Securmarks databas.

Rabatt på försäkringen

De flesta svenska försäkringsbolag ger olika typer av förmåner när båten är stöldmärkt. Det är inte ovanligt med en rabatt på 5% eller mer beroende på typ av båt, motor och försäkringsbolag. Anledningen är naturligtvis att båten är mindre stöldbegärlig om den är märkt med Securmark

Harmångers Maskin & Marin AB  |  Industriområdet 2  |  820 74 Stocka  |  0650-74 11 06

MADE BY ohappa